Design, design, design – ten vládne světu. A samozřejmě i gastronomii. Nejen v restauracích, ale pro mě hlavně doma. Je to logické. Jídlo si vybíráme očima a samozřejmě jej i očima jíme.
Je fajn někdy překvapit strávníky, ale si sebe sama. A čím jednodušší, tím často i lepší. Čekali jsme návštěvu a přemýšleli, co uděláme jinak. Přemýšleli a přemýšleli a ….. povedlo se 🙂
K ozdobě a k předkrmu jsme použili mrkev. Oloupali jsme ji standardní škrabkou na brambory a vytvořili z ní úzké pruhy. Z nich jsme udělali kouli, kterou jsme prosypali chia semínky. A pozor: konzumace semínek chia přispívá k vnitřní hydrataci těla. Díky tomu lze mnohem snáze zvládnout náročné fyzické či psychické aktivity.Nechci se cíleně chválit, ale povedlo se. Co říkáte- líbí se vám? Nicméně tato food designová věc neměla dlouhého trvání. Někdo ji snědl a prý byla dobrá.
Napsat komentář