Slavnostní dezert - šampaňský krém
- Demi sekt šampaňského – 100 ml
- Rozinky – 50g
- Šťáva a kůra z jednoho citronu
- 1 x kelímek smetany ke šlehání
- 1 x tatra Piknik slazené mléko (1 tuba)
- Jemné sušenky – máslové
- Rozinky, kůru a šťávu z nastrouhaného citronu a sekt – smícháme a dáme odležet přes noc do ledničky.
- Druhý den vložíme do mísy smetanu, slazené mléko a procezený sekt z ledničky – vše šleháme cca 15 minut do husté a nadýchané pěny.
- Po té přimícháme rozinky, které přes noc nasákly sekt.
- Vložíme do sklenic, vyhladíme v lednici a po té podáváme se sušenkami.
Recipe by Pánský kulinářský koktejl at https://www.pankulik.cz/slavnostni-dezert-sampansky-krem/
3.5.3226