Masová trhanice
 
Doba přípravy
Doba vaření
Celkový čas
 
Ingredience
  • 500 g hovězího zadního
  • 400 g uzené krkovice
  • 6 stroužků česneku
  • 3 jarní cibulka
  • 2 vejce
  • majoránka, sůl, pepř - dle chuti
Postup
  1. Hovězí maso a krkovici nakrájíme na malé kostičky. Smícháme dohromady společně s drobně pokrájenou jarní cibulkou, utřeným česnekem a spojíme vejci. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou. Směs pak vložíme do pekáče vytřeného olejem. Pečeme při 180°C cca 1,5 hodiny. Podáváme s bramborem nebo zeleninovým salátem. Toto jídlo je na přípravu velmi snadné a fakt moc dobré.
Recipe by Pánský kulinářský koktejl at https://www.pankulik.cz/masova-trhanice/