Kuřecí maso s brynzou a fazolkami
- kuřecí řízky 4 ks
- brynza 200g
- sůl
- pepř
- fazolky
- slanina - na malé kousky 100g
- bílé víno 200 ml
- cibule 1 ks
- česnek 4 stroužky
- hladkolistá petržel na ozdobu
- V hrnci či pánvi rozehřejeme olej, na kterém opečeme nadrobno nakrájenou cibulku se slaninou.
- Po vychladnutí přidáme pokrájenou brynzu, kterou promícháme.
- Kuřecí řízky opatrně naklepeme, osolíme, opepříme a přidáme vychladlou směs s brynzou.
- Z masa vytvoříme malé rolády, které dáme do zapékací mísy.
- Zalijeme vínem, vodou a zapékáme ve vyhřáté troubě na 180°C cca 30 minut.
- Mezi tím připravíme na pánev olej, na kterém opečeme fazolky - ochutíme solí, pepřem, česnek.
- Při podávání ozdobíme petrželkou.
Recipe by Pánský kulinářský koktejl at https://www.pankulik.cz/kureci-maso-s-brynzou-a-fazolkami/
3.5.3226