Mám rád bramboráky. Chce se mi ale loupat velké množství brambor? Nechce. Mám rád maso. Kuřecí maso nakrájím na kousky raz dva. V tom případě ….. )
Také vás tedy v tuto chvíli napadá zaměnit brambory za kuřecí maso? A možná i obměnit bramborákové ingredience za trochu jiné? Řeknu vám, že dnes jsem poprvé vyzkoušel bramboráky z „KUMASA“ (z kuřecího masa) a POVEDLO SE. Dají se servírovat čerstvě upečené s bramborami, bramborovou kaší. I za studena jsou chutné. No pokud vydržíte a nesníte je ještě čerstvě upečené. Takže studené ani nebudete mít možnost vyzkoušet 🙂
Bramborák bez brambor
Ingredience
- 3 x kuřecí řízek
- 3 lžíce solamylu
- 2 lžíce worcestrové omáčky
- 3 vejce
- 1 větší cibule, kterou nakrájíme nadrobno
- sůl
- provensálské koření
- 4 stroužky česneku
- olej na smažení
Postup
- Kuřecí řízky nakrájíme na malé kousky. Přidáme k nim veškeré ingredience, promícháme a necháme odležet minimálně 1 hodinu v ledničce.
- Mezi tím si připravíme přílohu podle chuti - brambory, bramborovou kaši.
- Do pánve nalijeme olej, který rozpálíme a v něm pak smažíme malé placičky.
Dobrou chuť
Napsat komentář