Při sledování televizních novin jsem se dověděl, že v tomto měsíci byla přijata demise ministryně školství. Né že by mě to nějak ranilo, ale zaujala mě informace, že za posledních 15 let právě odchází „patnáctý“ ministr školství.
V tu chvíli mi přišla do hlavy myšlenka, jak se daří učitelům a hlavně žákům. Potřebujeme vůbec vlastně nějakého ministra? Nebo by tam stačilo nastrčit a do ministerského křesla posadit trpaslíka? Bylo by to levnější – trpaslík totiž není živý, je ze sádry a vydrží všechno J A při pohledu do významných dní se dovíme, že 21.6. je Den květů, Evropský den hudby a Mezinárodní den trpaslíků. Kdo tedy v červnu 2017 podal tu demisi? Ministryně nebo trpaslík ?)))
Ať je to tak či tak pojďme si dát pořádnou porci masa. Dnešní recept se totiž skládá z následujících ingrediencí: maso, maso, maso – Dobrou chuť k MASOVÉ TRHANICI.
- 500 g hovězího zadního
- 400 g uzené krkovice
- 6 stroužků česneku
- 3 jarní cibulka
- 2 vejce
- majoránka, sůl, pepř - dle chuti
- Hovězí maso a krkovici nakrájíme na malé kostičky. Smícháme dohromady společně s drobně pokrájenou jarní cibulkou, utřeným česnekem a spojíme vejci. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou. Směs pak vložíme do pekáče vytřeného olejem. Pečeme při 180°C cca 1,5 hodiny. Podáváme s bramborem nebo zeleninovým salátem. Toto jídlo je na přípravu velmi snadné a fakt moc dobré.
Napsat komentář